Bogdan Silitră - Avocat fondator

Avocat fondator

Bogdan Silitră

BOGDAN SILITRĂ este unul dintre cei mai titraţi avocaţi din zona Moldovei. Din anul 2011, şi-a orientat activitatea cu precădere în zona dreptului asigurărilor, fiind la acest moment un vector important în acest segment pe piaţa din sud-estul ţării.

Bogdan Silitră şi echipa sa au reprezentat în toată această perioadă peste 10.000 de clienţi care au fost victime ale accidentelor rutiere sau familiile celor care şi-au pierdut viaţa în astfel de evenimente nefaste, care la finalul proceselor s-au bucurat de despăgubiri considerabile.

Actualmente, Bogdan Silitră este membru al Baroului Bucureşti şi a intrat în profesie încă din anul 2008. Este absolvent al Facultăţii de Drept şi de master cu specializarea “Drept şi administraţie publică europeană”, terminând cu nota 10.

Este vorbitor de limba engleză și turcă.

Ne place să fim printre cei mai buni

Ce spun clienţii noştri

peev dan
peev dan
18/03/2024
Mulțumesc domnului avocat pentru implicarea și rezultatele obținute în dosarul părinților. Recomand serviciile!
Stefan Vlad
Stefan Vlad
16/02/2024
Am apelat la d-ul avocat Bogdan Silitra , in urma unui accident auto.Dupa o consiliere obiectivă , am intentat o acțiune împotriva asiguratorului solicitand daune materiale. Datorita profesionalismului d-lui avocat am avut câștig de cauză în procesul intentat. Recomand oricarei persoane , ce a fost implicata intr-un accident auto , să apeleze cu încredere la Cabinetul avocatului Bogdan Silitra unde va fi ajutat sa fie despăgubit pentru suferințele prin care a trecut. Mulțumesc d-le Bogdan !!!
viorica gogean
viorica gogean
16/02/2024
5/5 Mulțumesc domnului avocat, și întregii sale echipe în derularea cazului meu. Mulțumesc și ptr. răbdarea care a avut-o cu mine.
ivancea cristina
ivancea cristina
29/01/2024
Multumesc dl. avocat Bogdan Silitra și întregii sale echipe pentru profesionalismul, seriozitatea, consecventa și implicarea de care au dat dovada în rezolvarea cazului meu. Am fost victima unui accident rutier, asiguratorul mașinii vinovate - Euroins - intrând în faliment. Am fost foarte mulțumiți de colaborarea cu dansul și de valoarea despăgubirilor obținute. Recomandam cu mare încredere serviciile sale tuturor celor care au nevoie! Multumim pentru ajutorul acordat!
Coman Daniel
Coman Daniel
23/01/2024
Multumesc dlui avocat Bogdan Silitra si echipei dumnealui pentru profesionalismul si implicarea de care au dat dovada in solutionarea cazului meu, fiind victima unui accident rutier in Braila. Cazul a fost incheiat, obtinandu-se despagubiri in cuantumul anticipat de dl avocat. Recomand cu incredere!
Lica Liubcic
Lica Liubcic
22/01/2024
Am fost victima unui accident rutier din urma căruia dobândit o serie de vătămări printre care ofractura de clavicula.La recomandarea unei cunoștințe am apelat la serviciile dl av Silitra Bogdan care ma ajutat intr-un timp relativ scurt sa obțin o despăgubire neașteptat de buna.Recomand tuturor cu incredere sa apelați la serviciile dumnealui!
Mario Doicaru
Mario Doicaru
04/01/2024
Very proffesional. Experienced and knowledgeable.
Dorin Dumitrascu
Dorin Dumitrascu
09/12/2023
Recomand pentru profesionalism!
Corina Breban
Corina Breban
16/11/2023
Dl. avocat Bogdan Silitra a solutionat cu profesionalism cazul mamei mele, care a fost victima unui accident rutier, a suferit o fractura cervicala. Suntem foarte multumiti de colaborarea cu dansul si de valoarea despagubirilor obtinute, mai ales ca asiguratorul a fost Euroins. Multumim pentru implicare!
Paraschiv Alexandru
Paraschiv Alexandru
14/11/2023
Cel mai bun!
Vă aşteptăm cu drag!

Unde ne găsiţi?

Suntem nerăbdători să te ajutăm în rezolvarea cazului tău!